Sivut

torstai 22. joulukuuta 2016

Nopea valkosipuli-pähkinäjuusto





  • 2 dl cashewpähkinöitä
  • 6 rkl kasvikermaa
  • 4 rkl vettä
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl ravinnehiivahiutaleita
  • 1 rkl omenaviinietikkaa
  • 1 rkl valkosipulijauhetta


  1. Tehosekoita kaikki ainekset tasaiseksi massaksi. Lisää nestettä ruokalusikallinen kerrallaan mikäli tuntuu, että tarvitsee. Huom. tarvitset tehokkaan tehosekoittimen, joka jauhaa pähkinät sileäksi massaksi.
  2. Päällystä sopivan kokoinen ja muotoinen astia tuorekelmulla ja kaada seos siihen.
  3. Anna kiinteytyä jääkaapissa muutaman tunnin ajan.
  4. Valmis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti