Sivut

tiistai 28. kesäkuuta 2011

Vegaaninen feta


  • 1 pkt maustamatonta tai yrttimaustettua kiinteää tofua
  • 1 dl oliiviöljyä
  • 1/2 dl punaviinietikkaa
  • 1/2 dl vettä
  • 1 rkl basilikaa
  • 1/2 rkl oreganoa
  • 2 tl suolaa
  • 1/2 tl pippuria

1. Pilko tofu kuutioiksi
2. Sekoita kaikki ainekset kulhossa, lisää tofu viimeisenä
3. Voit lisätä yrttejä enemmänkin oman makusi mukaan
4. Anna marinoitua jääkaapissa vähintään pari tuntia, mieluiten yön yli

Sopii hyvin kreikkalaiseen salaattiin tai esimerkiksi pizzan päälle. Marinadin voi käyttää salaatinkastikkeena.

1 kommentti:

  1. Minä tein fetaa, mutta siinä maistuu todella voimakkaasti etikka, mikä meni pieleen?

    VastaaPoista