Sivut

tiistai 28. kesäkuuta 2011

Vegaaninen parmesaani

 

  • 3 rkl soijajauhoa
  • 3 rkl oluthiivahiutaleita (ravinnehiivahiutaleita)
  • 1/2 tl suolaa

1. Sekoita kulhossa soijajauhot ja oluthiivahiutaleet suhteessa puolet ja puolet
2. Lisää suolaa maun mukaan

Käytä Parmezanan tapaan. Erityisesti pastan kanssa, mutta voit käyttää myös esimerkiksi leivän päällä, salaateissa, keitoissa tai kastikkeissa.

Soijaton vaihtoehto

käytä soijajauhojen sijaan hienoksi jauhettuja mantelilastuja. Kolmas vaihtoehto on käyttää paahdettuja seesaminsiemeniä. Tasaisen seoksen saat käyttämällä tehosekoitinta. Käytä samassa suhteessa, eli puolet toista ainesosaa ja puolet oluthiivahiutaleita.

Jos haluat, voit myös sekoittaa useampaa ainesta, eli tehdä juuston vaikka soijajauhoista, mantelilastuista ja oluthiivahiutaleista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti