Sivut

perjantai 23. joulukuuta 2016

Savutofutahna




  • 300 g tofua (voi olla myös maustettu tofu kuten kylmäsavu tai marinoitu)
  • 1 dl kaurakermaa
  • 1 tl nestesavua
  • 1 tl suolaa
  • pippuria myllystä (noin 7 kierrosta)
  • puolikas punasipuli
  • ruohosipulia
  • tilliä


  1. Sekoita kaikki ainekset keskenään paitsi sipuli, suohosipuli ja tilli. (Laita suolaa aluksi vain 0,5 tl, mikäli pidät vähäsuolaisemmasta.)
  2. Silppua sipulit ja tillit pieniksi kuutioiksi, ja sekoita ne lusikalla massan sekaan.
  3. Lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.
  4. Valmis!

Tarjoile hapankorppujen, leivän, ruisnappien tai suolakeksien päällä. Hyvää caviartin kera!

Ohjeesta kiitos Piitulle!


2 kommenttia:

  1. Ai vitsi jos olisi ollut (savu)tofua jemmassa olisin tehnyt heti, varmasti todella hyvää! :) Ihanaa joulua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, mun sisko juuri sanoi, että oli yksi joulupöydän parhaista! Ja tosi helppo ja nopea tehdä. Yksi lemppari oli laittaa ruisnappiin tätä tahnaa ja sitten pieni siivu porkkalaa päälle, ihan superhyvää! Ihanaa joulua myös sulle =)

      Poista