Blogin idea

Etsin sivustoa, jolta löytyisi kootusti ohjeita perinteisesti eläinperäisiä ainesosia sisältävien ruokien tekemiseen vegaanisesti. Kun en yhtäkään sivustoa löytänyt, en suomeksi enkä englanniksi, päätin perustaa sellaisen itse.

Blogin idea on kerätä yhteen vegaanisia versioita eri perinteisistä ruoka-aineista ja -lajeista. Tarkoitus ei ole koota kaikkia mahdollisia vegaanisia reseptejä, vaan ainoastaan nk. vegaanisia korvikkeita. Haluan helpottaa eläimiä sisältävien ruokalajien korvaamista vegaanisilla versioilla, joita voi käyttää kuten eläinperäisiä versioita ja joita on helppo tehdä itse. Onneksi nämä korvikkeet syrjäyttävät alkuperäiset versionsa niin makunsa, eläinystävällisyytensä kuin ekologisuutensa puolesta! Kerään tänne siis korvikkeita, jotka ovat itse asiassa vain kehittyneempi muoto ruoista, joita korvaavat.

Toivon, että blogista on apua esimerkiksi juhliin ja muihin tilanteisiin, joissa halutaan ylläpitää vanhoja perinteitä tai syödä totuttuja ruokalajeja vanhassa muodossa, mutta hyvällä omallatunnolla ilman eläinperäisiä ainesosia.

Tie vatsaan käy sydämen kautta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti