perjantai 2. joulukuuta 2011

Makkarakeitto


  • 3-6 kpl makkaroita (itse tehtyjä tai kaupasta ostettavia vegaanisia makkaroita)
  • 6 perunaa
  • 1 lanttu
  • 3 porkkanaa
  • 1 sipulia
  • 2 kasvisliemikuutiota
  • hyppysellinen suolaa
  • kokonaisia maustepippureita
  • 1 l vettä

  1. Kuori ja pilko kasvikset
  2. Kaada isoon kattilaan vesi ja kiehauta kasvisliemikuutioiden kanssa
  3. Lisää vihannekset
  4. Lisää pippurit ja suola ja halutessasi muita mausteita
  5. Keitä kunnes vihannekset ovat kypsiä
  6. Lisää makkarat viimeiseksi, jotta ne eivät pääse lötkistymään

Konstailematonta perusruokaa. Kannattaa satsata makkaroiden laatuun, hyviä vegaanisia makkaroita saa joko tekemällä itse tai esimerkiksi ekokaupoista sekä Vegetukusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti