torstai 2. toukokuuta 2013

Smetana



  • 1 dl maustamatonta soijajogurttia
  • 1 dl vegaanista margariinia
  • 1 tl valkoviinietikkaa
  • ripaus suolaa

1. Sekoita kaikki ainekset sauvasekoittimella.
2. Maista ja lisää suolaa tai etikkaa oman mieltymyksesi mukaan.
3. Valmis!


Smetanaa voi syödä esimerkiksi vegaanisen borssikeiton tai blinien kera.

Alkuperäinen resepti sekä kuva on kaverini Topias Salosen Kaikki elämästä -blogista, josta tämäkin ohje löytyy kerrottuna monisanaisemmin sekä viihdyttävämmin. Kiitos ohjevinkistä Topias!


4 kommenttia:

  1. Tätä versiota smetanasta olisin mieluusti ottanut pöytään itä-Euroopassa juuri ollessani...

    Jos joskus perustat blogiisi kevyempää turinointia sisältävän osion, minulla olisi sinulle ruoka- ja matkailuaiheinen blogihaaste: http://reissaustajaruokaa.wordpress.com/2013/07/03/haaste-11-ruokaan-ja-reissailuun-liittyvaa-kysymysta/

    VastaaPoista
  2. Kiitos haasteesta! Katsotaan osallistunko, olen pitanyt aika tiukkaa linjaa sen suhteen, etta julkaisen vain resepteja. Lisasin sun blogin tuohon sivupalkin suosituksiin! :)

    VastaaPoista
  3. Voiko laittaa kanttarellipiiralkaan

    VastaaPoista