keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Perunasalaatti



lisukkeeksi noin neljälle henkilölle

  • 6 isoa kiinteää perunaa
  • 3 kokonaista suolakurkkua
  • 1/2 sipuli
  • 1 ruokalusikallinen kapsiksia
  • 1 dl majoneesia (itse tehty tai esimerkiksi Plamil tai X-tra kevytmajoneesi)
  • 2 dl soijajogurttia
  • 2 ruokalusikallista silputtua ruohosipulia
  • 1 tl sinappijauhetta
  • yrttisuolaa
  • mustapippuria

1. Keitä perunat ja anna niiden jäähtyä.
2. Sillä aikaa tee kastike: sekoita majoneesi ja jogurtti keskenään.
3. Silppua sipulit pieneksi hakkeeksi ja sekoita kastikkeen.
4. Lisää mausteet eli sekoita sinappijauhe, yrttisuola ja mustapippuri kastikkeeseen. Saksi joukkoon ruohosipuli.
5. Viimeiseksi pilko jäähtyneet perunat ja sekoita muuten valmiin kastikkeen joukkoon.
6. Anna maustua jääkaapissa.
7. Valmis!



5 kommenttia:

  1. Moi olen 17 vee ja ollut 1,5 vuotta vegaanina urheilen tosi paljon ja onkin alkanut tehdä mieli piimää ja raejuustoa, raejuuston korvike on loistava mikä sun blogista löytyy mut onko piimälle mitään korviketta?

    VastaaPoista
  2. Moi! Kiva kun laitoit viestiä, tässä piimän ohje =)

    http://vegaaninenversio.blogspot.fi/search/label/juoma

    VastaaPoista
  3. sun blogi on aloittelevan vegaanin pelastus <3 Kiitos!

    VastaaPoista
  4. Kiitos ilahduttavasta palautteesta! =)

    VastaaPoista
  5. Kapristen ja suolakurkun lisääminen jää arvuutteluksi.

    VastaaPoista