tiistai 28. kesäkuuta 2011

Remoulade-kastike


  • 1 dl majoneesia (esim X-tra Kevyt majoneesi tai Plamil)
  • 1 dl soijajogurttia
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1 salottisipuli
  • 1/2 dl maustekurkkukuutioita
  • 2 rkl kapriksia
  • 2 rkl tilliä / ruohosipulia / persiljaa
  • 1/2 tl sinappia
  • suolaa
  • mustapippuria

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli mahdollisimman pieniksi kuutioiksi
2. Sekoita joukkoon suolakurkkukuutiot sekä kaprikset
3. Leikkaa yrtit saksilla joukkoon, käytä yrttejä oman makusi mukaan
4. Lisää lopuksi majoneesi, soijajogurtti ja sinappi
5. Sekoita kaikki ainekset keskenään
6. Mausta kastike suolalla ja pippurilla
7. Anna maustua kannellisessa astiassa (tai muovilla päällystettynä) jääkaapissa pari tuntia, mieluiten yön yli

Sopii hyvin kalakorvikkeiden, kuten soijakalapihvien tai tofukalapuikkojen kanssa. Toimii myös esimerkiksi hampurilaisen, lohkoperunoiden ja vihannesten kastikkeena.

4 kommenttia:

  1. Ihanaa :) Tämä tulee kokeiluun heti viikonloppuna.

    VastaaPoista
  2. jes, kiva kuulla! toivottavasti tykkäät siitä yhtä paljon kuin minä :)

    VastaaPoista
  3. MMMM-m tulipa selailtua blogia läpi, löytyi todella monia hyviä ohjeita joita vois pistää kokeiluun kunhan jaksamista ja motivaatiota vain riittää :D

    VastaaPoista
  4. Moi saara, kiitos paljon! Ihana kuulla, että blogista on iloa :) Olen yrittänyt tehdä resepteistä myös mahd helppoja, jotta kokeilukynnys olisi mahdollisimman alhainen.

    VastaaPoista