- 1 dl majoneesia (esim X-tra Kevyt majoneesi tai Plamil)
- 1 dl soijajogurttia
- 1 valkosipulin kynsi
- 1 salottisipuli
- 1/2 dl maustekurkkukuutioita
- 2 rkl kapriksia
- 2 rkl tilliä / ruohosipulia / persiljaa
- 1/2 tl sinappia
- suolaa
- mustapippuria
1. Hienonna sipuli ja valkosipuli mahdollisimman pieniksi kuutioiksi
2. Sekoita joukkoon suolakurkkukuutiot sekä kaprikset
3. Leikkaa yrtit saksilla joukkoon, käytä yrttejä oman makusi mukaan
4. Lisää lopuksi majoneesi, soijajogurtti ja sinappi
5. Sekoita kaikki ainekset keskenään
5. Sekoita kaikki ainekset keskenään
6. Mausta kastike suolalla ja pippurilla
7. Anna maustua kannellisessa astiassa (tai muovilla päällystettynä) jääkaapissa pari tuntia, mieluiten yön yli
Sopii hyvin kalakorvikkeiden, kuten soijakalapihvien tai tofukalapuikkojen kanssa. Toimii myös esimerkiksi hampurilaisen, lohkoperunoiden ja vihannesten kastikkeena.
Sopii hyvin kalakorvikkeiden, kuten soijakalapihvien tai tofukalapuikkojen kanssa. Toimii myös esimerkiksi hampurilaisen, lohkoperunoiden ja vihannesten kastikkeena.