- paketti (500g) maustamatonta kiinteää tofua
- 1 arkki merilevää
- 1/2 kasvisliemikuutio
- sitruunapippuria
- tilliä
- kaurakermaa
- korppujauhoja
- sitruunapippuria
- kasvisliemijauhetta / yrttisuolaa / suolaa
- tilliä
1. Pilko tofu puikoiksi
2. Revi merilevä suikaleiksi
3. Kiehauta vesi ja mausta se merilevällä, kasvisliemikuutiolla, tillillä ja sitruunapippurilla.
4. Lisää tofupuikot kuumaan veteen ja jätä maustumaan, ei tarvitse keittää
5. Anna maustua noin 15 minuuttia
6. Sekoita leivitykseen tarvittavat mausteet ja korppujauhot keskenään
7. Dippaa tofupuikot kaurakermaan ja sen jälkeen pyörittele korppujauho-mausteseoksessa
8. Paista uuninpellillä noin 200 asteessa kullanruskeiksi
Tofukalapuikot ovat hyviä esimerkiksi perunamuusin tai lohkoperunoiden sekä Remoulade-kastikkeen kanssa.
Resepti mukailtu Chilipaprikan tofupuikko-ohjeesta. Kiitokset Mikille reseptistä!