keskiviikko 21. joulukuuta 2016

Tuorejuusto





  • 2 dl cashewpähkinöitä
  • 2 rkl vettä
  • 1 rkl kasvikermaa
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 2 tl ravinnehiivahiutaleita
  • 1 tl omenaviinietikkaa
  • suolaa

1. Liota cashewpähkinöitä 3 tuntia kylmässä vedessä.
2. Poista vesi ja sekoita joukkoon kaikki muut ainekset paitsi suola.
3. Tehosekoita tasaiseksi massaksi.
4. Mausta suolalla.
5. Päällystä sopivan kokoinen ja muotoinen astia tuorekelmulla ja kaada seos siihen.
6. Anna kiinteytyä jääkaapissa muutaman tunnin ajan.
7. Valmis!

Maustetuorejuusto

Voit tehdä maustettuja tuorejuustoja sekoittamalla massan joukkoon vaihtoehtoisesti esimerkiksi tuoreita yrttejä, paprikajauhetta, valkosipulimurskaa, chiliä, aurinkokuivattua tomaattia pieninä paloina, oliiveja, marinoituja vihanneksia kuutioituna jne. Voit myös laittaa kerroksen juuston väliin kerroksen lisukkeita.

Nauti suolakeksien kera!


Alkuperäinen ohje on muunneltu Chocochilin Tomaatti-basilika cashewtuorejuusto -reseptistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti